A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Izobraževanja in usposabljanja2022-12-20T11:32:26+01:00

V najboljši kondiciji s SeneCura akademijo

Izobraževanje in usposabljanje na najvišji ravni

Vemo, kakšno delo naši zaposleni opravljajo iz dneva v dan. Zaradi tega jih spodbujamo z individualno usklajenimi izobraževanji, usposabljanji in nadaljnjimi izobraževanji ter jih stalno podpiramo pri razvoju njihovega potenciala. Pri tem se opiramo na strokovno znanje naše SeneCura akademije, kakor tudi na ponudbo zunanjih institucij. SeneCura akademija je za nas pomembna osnova, da ostanemo na tekočem pri razvoju, stalno razvijamo naše strokovne kompetence ter kakovost oskrbe starejših v smislu našega vodila “Blizu ljudem”.

Na osnovi sodelovanja s partnerji kot sta Zasebna medicinska univerza Paracelsus v Salzburgu in Visoka strokovna šola Krems skrbimo za prenos aktualnega znanja. Zaposleni in ljudje, za katere skrbimo, pridobijo zaradi mednarodne izmenjave izkušenj znotraj skupine ORPEA.

SeneCura akademija

SeneCura akademija je platforma za izobraževanje, usposabljanje in nadaljnje izobraževanje pri skupini SeneCura. Na osnovi lastnega upravljanja s kompetencami za zaposlene različnih poklicnih profilov razvijamo individualne izobraževalne koncepte v sodelovanju z izobraževalnimi ustanovami in univerzami. S pomočjo šolanj razvijamo pravilne kompetence, da bi tako lahko kar najbolje opravljali svoj poklic in bi zagotovili visoko kakovost nege in oskrbe. SeneCura akademija podpira naše zaposlene z visoko kvalificiranimi izobraževanji na njihovi karierni poti.

SeneCura upravljanje kompetenc

V okviru letnega razvojnega razgovora ugotavljamo prednosti in interese naših zaposlenih ter jih usklajujemo z upravljanjem kompetenc, ki smo ga razvili posebej za SeneCuro. To je osnova za ukrepe izobraževanja, usposabljanja in nadaljnjega izobraževanja. Vsebina je raznolika in sega od aromaterapije, preko upravljanja z ranami, pa vse do osebnostnega razvoja. Vse izobraževalne aktivnosti, ki so izpeljane iz upravljanja s kompetencami so za zaposlene SeneCure brezplačne.

Inovativna izobraževanja v skupini SeneCura

Kot vodilno podjetje pri inovacijah SeneCura razvija lastne izobraževalne programe. S tem želimo zagotoviti najboljšo nego in oskrbo za stanovalce, ki so nam zaupani, in potrebno znanje za naše zaposlene, da bodo lahko izvajali svoj poklic.

Primer takšnega izobraževanja bi bil program Pain Nurse. V sodelovanju z Zasebno med. univerzo Paracelsus SeneCura stalno ponuja izobraževanja za znanstveno podkrepljeno upravljanje ran za diplomirane medicinske sestre in negovalce. Do sedaj smo izobrazili preko 400 Pain Nurses. Kot prvi evropski upravljalec domov je SeneCura prejela certifikat za znanstveno utemeljeno protibolečinsko terapijo.

SeneCura aktivno išče rešitve za vedno večje potrebe po negovalnem osebju. Zato podjetje s kooperacijskimi partnerji kot je avstrijski urad za zaposlovanje organizira zakonsko priznane tečaje za bolničarje/negovalce. Tisti, ki zaključijo te tečaje, bodo zagotovo prejeli delovno mesto v eni izmed ustanov za nego znotraj SeneCure.

Kadrovska služba SeneCura Žiri
E kadri.ziri@senecura.si
T +386 (0)4 510 63 00

Skip to content