A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Napotki za prijavo na delovno mesto2022-12-20T11:28:35+01:00

Napotki za prijavo na delovno mesto

Vljudno vas vabimo, da postanete del našega tima in smo pripravili nekaj napotkov za vašo prijavo za delovno mesto.

Dokumenti za prijavo

Veseli bomo celovite dokumentacije za prijavo za delovno mesto preko našega spletnega obrazca ali preko e-pošte pisarna@senecura.si. Pri prijavi se lahko navežete na prosto delovno mesto ali se lahko prijavite samoiniciativno. Prosimo, da nam posredujete naslednje dokumente:

 • Aktualni življenjepis
  Na prvi pogled bi radi prepoznali vaše najpomembnejše mejnike. K temu spadajo tudi praksa, vaša jezikovna znanja, interesi in vaša socialna prizadevnost.
 • Motivacijsko pismo
  Povejte nam, zakaj bi se naj odločili za vas kot za člana našega tima v prihodnosti. Zakaj ste ravno vi popolni za razpisano delovno mesto? Pokažite nam svoje prednosti in poklicne poudarke. Bodite kreativni in spodbudite naš interes.
 • Dokazila o izobrazbi
  • Diploma o vaši izobrazbi
  • Dokazilo oz. certifikat o poklicni usposobljenosti
  • Priznanje izobrazbe za Avstrijo ali nostrifikacija
  • Dovoljenje za delo

Prejem vaše prijave bomo potrdili preko e-pošte. Zahvaljujemo se za vaše zaupanje in za interes za našo skupino in vam zagotavljamo zaupnost pri vaši prijavi.

Vzeli si bomo čas, da pregledamo vašo dokumentacijo. Takoj, ko bomo sprejeli odločitev, se bomo oglasili z vabilom na osebni razgovor ali vas bomo obvestili, da na žalost tokrat niste v ožjem izboru.

Razgovor za službo

Z vabilom na osebni razgovor ste že korak bližje vaši novi zaposlitvi. Za pogovor boste prejeli pisno potrdilo z informacijami o kraju in času ter o vaših sogovornikih, ali sogovorniku.

Prosimo, da zraven prinesete vašo prijavno dokumentacijo. V pogovoru bomo skupaj ugotovili, ali so vaše zahteve usklajene z našimi. Razjasnili bomo odprta vprašanja in vam podali pogled v podjetje. Ne bojte se odkrito omeniti vaše pomisleke. Bodite pristni, tako boste najbolje prepričali. Veselimo se dialoga na enakopravni ravni!

Po terminu se bomo ponovno oglasili pri vas in vam bomo podali informacije o nadaljnjem postopku.

Če bi še imeli vprašanja, povezana z vašo prijavo pri nas, nas z veseljem kontaktirajte.

Kadrovska služba SeneCura Žiri
E kadri.ziri@senecura.si
T +386 (0)4 510 63 00

Skip to content