A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Storitve2023-05-16T14:55:34+02:00

Storitve

Poleg osnovnih storitev, ki temeljijo na zagotavljanju kakovostne in varne oskrbe za starejše v SeneCuri Žiri, nudimo tudi številne podporne storitve. Te omogočajo, da je bivanje pri nas pestro, opolnomočeno ter da imajo tako naši stanovalci, sodelavci kot obiskovalci možnost koriščenja le-teh že v sami organizaciji.

Dnevne aktivnosti

Stanovalcem želimo narediti vsak dan poseben, zato so na voljo številne aktivnosti, ki so prilagojene željam in zmožnostim stanovalcev. 

Frizer

V pritličju doma se nahaja frizerski salon, kjer so stanovalcem na voljo frizerske in kozmetične  storitve.

Služba prehrane

Stanovalcem ponujamo sveže in zdrave obroke, prilagojene starejšim osebam. Skrbno izbrane sestavine so osnova za pripravo jedi v skladu s smernicami zdrave in uravnotežene prehrane. V kolikor zdravstveno stanje stanovalca zahteva dietno prehrano ali prehrano s spremenjeno konsistenco, jo seveda tudi zagotovimo.
Jedilniki se v skupini SeneCura oblikujejo na nivoju celotne skupine. Skupina prehranskih strokovnjakov pripravi jedilnike in recepture ter jih posreduje v posamezne domove.
Za uživanje ob obrokih je  stanovalcem na voljo skupna jedilnica v pritličju doma in udobne oddelčne jedilnice. Težje pomičnim obroke serviramo v sobah.

Skip to content